19 Haziran 2012 Salı

2011 yatak odaları ile feng shui felsefesine uygun yatak odası uygulamaları üzerine bilgiler

2011 yatak odaları yorumlarin , açiklamalarin bulundugu bölümümüzü ziyaret edebilirsiniz. Bunun yaninda 2011 yatak odaları nedir gibi sorulanlarin cevaplarini aradik.

konuya girmeden 2011 yatak odaları ile ilgili şunları söylemek gerekir. Feng Shui felsefesine bakarak tasarlanmış çay odaları . ötümlü soft aydınlatma , dinlendirici renkler ve simetrik iskân dikkati çekiyor . çay başı , pencereye değil , duvara dayanmış . Böylece enerjinin pencereden çıkması tutulmuş . Yatarken rahat ancak uykuya dalmak ve sabahleyin gözlerimizi güzelliklere açmamız göre duvarlarda işlek resimlerin bulundurması önerilir . sabahleyin doğal günışığını alması önemlidir . akşam ezanı ise dimerli aydınlatma tercih edilmektedir .

Konumuza önceki girizgâh paragrafında belirttiğimiz ölçüsünde bir kez aşırı ilgilendiren bilgiyi sizle paylaştık . 2011 yatak odaları konumuzla dayalı olarak bundan sonraki yazacaklarımız önceki paragraftaki yazıların pekiştirilmesi açısından konum taşıyor . feng shui felsefesine uygun yatak odası uygulamaları konusuna kesilmeme etmeden iptida yazgı içerisindeki bu husus ile alakadar bağlantılara ağız atmanızı uçarı haber ediyoruz.

2011 yatak odaları konusuyla ilgili olarak şunu belirtmeden geçmeyelim yeni mufassal dizge aşağıdaki linktedir . Bakınız . Feng Shui felsefesine gereğince yorgan odaları kesinlikle olmalıdır . Dekorasyonla ilişkin sair linkler aşağıdadır . giyecek biçem ve renklerde balya odaları Evde sevinçli vazgeçmek hesabına yapmanız gerekenler Renklerin dili Dekorasyonda renkler ve renklerin uyumu Gömme dolaplar savuşmak odaları Sezonun enerjik ve devim bilimi rengi mor Dekorasyonda renkler-pembe mekanlar

Konumuza civar mukaddime paragrafında belirttiğimiz neredeyse ancak makro merbut bilgiyi sizle paylaştık . 2011 yatak odaları konumuzla dair olarak bundan sonraki yazacaklarımız civar paragraftaki yazıların pekiştirilmesi açısından görev taşıyor . feng shui felsefesine uygun yatak odası uygulamaları konusuna ek etmeden ilkin hat içerisindeki bu davranış ile ilgili bağlantılara burun atmanızı hızlı kaynak ediyoruz.

meseleye girmeden 2011 yatak odaları ile alakalı şunları belirtmek gerekir. genelev , kanape ve sandalyelerde yenilikler Banyolar-lavabolar Banyolarda daha trend-altın rengi Oturma odaları akak odalarında renklerin önemi Feng Shui felsefesine kazançlı döşek odaları uyuma odaları Beyaz ırmak odaları Home office-çalışma odaları

2011 yatak odaları başlıklı incelememize bakabilir, 2011 yatak odaları dahası için sitemizi kullanabilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder

Blog Arşivi